MOST KÉREK IDŐPONTOT

Elérhetőségek

azÉNtanodam.hu

Cím: 8991 Teskánd,
Petőfi 80.
Telefon: 36304002610
E-mail: info.tothszilvia@gmail.com


Rólam mondták


Tréning résztvevői és négyszemközti coaching ügyfeleim visszajelzései

1. Vezetői kompetencia fejlesztés coaching szemlélettel tréningemről kapott visszajelzésből idézek.

"Szilvia közvetlen, lendületes előadásmóddal, gyakorlati feladatokkal hatékonyan vonta be a résztvevőket. Már a képzés kezdetén a coaching eszköztárból hozott kép-kártyás feladattal nyílt, oldott légkört teremtett.

Példákkal illusztrálva sorakoztatta fel a coaching eszközöket, amelyeket a vezetők alkalmazhatnak. Aktívan bevonta a résztvevőket, akik megoszthatták véleményüket, kérdéseket tehettek fel.

Boldizsárné Tóth Rita - tréning elemző

Opel Szentgotthárd Kft."


2. Egy online előadásom résztvevője írta az alábbi üzenetet:

"Kedves Szilvia!

Először is köszönöm, hogy részt vehettem az előadáson, inspiráló volt számomra, s megkaptam az anyagot is. Az előadás közben lehetőségem nyílt arra, hogy szembesüljek: vállalkozás vezetőként mit csinálok jól, vagy épp hol vannak hiányosságaim. Jól felépített, közvetlen hangvételű és gyakorlati megoldásokat is kínáló anyagot osztott meg velünk. Rajtunk múlik mit építünk be a cégvezetésbe, mit használunk jó érzéssel. A fejlődési irányra is kaptunk lehetőségeket, szinte kötelezően elvégzendő feladatokat - már ha valaki ezt észre vette. Nagyon tetszett az egyszerű háttér és a kényelmes, ugyanakkor stílusos öltözet igazodva a jelenlegi helyzethez, nem túltrillázva a dolgot. Az előadás levezetése, az elmondottak átadása, a hangszín, nyugodt, profi szakember benyomását keltette, melyen keresztül megmutatkozott a szakmai tapasztalat. A technika rendben volt, gyors csatlakozás, kiváló kép és hangminőség volt jellemző.
Összességében eddig az egyik legjobb online előadás, amiben részt vehettem.

Üdvözlettel,
Kőhalmi Balázs"

 


3. Az alábbi véleményt egyik tréningem résztvevője írt nekem a tréning utáni második napon. Ilyenkor mindig megfogalmazom, hogy ezekért a dolgokért érdemes tenni.


4. Kell egy főállás nekem. Nem bírom már a vállalkozói lét bizonytalanságát. Igen, de már most rosszul vagyok a kötöttségtől, ami vár rám az alkalmazotti  lét során.

Talán e fenti két sor foglalja össze legjobban annak a dilemmának a súlyát, amivel egyik kedves hozzám forduló ügyfelemmel dolgoztunk. Ugyan az út hosszú volt, de eredményre jutottunk. Az alábbi visszajelzést adta.

"Szilvi, hihetetlen érzékkel dolgozol a megértő, türelmes, és szigorú, cselekvésre lelkesítő hangnem között. Mindig tudod, hogy melyiket kell használnod, ami engem előre lendít az elakadásom útján. Ezen eszközökkel zökkentesz ki a mókuskerékből.

Remekül bánsz a kérdésekkel. Mindig jókor teszed fel, a jól irányzott kérdést. Ezzel terelgetsz, míg magam fel nem ismerem, hogy mit kell tennem.

Szilvi te egy nagyszerű társ vagy az önismereti utamon. Köszönök mindent!" (39 éves hölgy, Zalaegerszegről)


5. Nem találok állást. Egy cég sem válaszol a jelentkezésemre. Mintha el sem olvasnák.

"Már két hónapja eredmény nélkül kerestem számomra megfelelő állást, amikor anyu javasolta, hogy vegyük igénybe szakember segítségét. Szilvit a család régóta ismerte és tudtuk jól, hogy nagy tapasztalattal rendelkezik.

Egy délután találkoztunk, amikor kb két órás beszélgetésbe kezdtünk, ami nagyon hatékony volt. A végére összeállít a folyamat, ami eredményt is hozott nagyon rövid idő alatt. 

Az önéletrajzomat a megcélzott cégek arculatára szabtuk, majd egy tökéletes motivációs levelet írtam. Természetesen Szilvi átnézte. Aztán indulhatott is az újabb felvonás az álláskeresésben. De ezt más sokkal tapasztaltabban, magabiztosabban tettem. A siker nagyon gyorsan jött is. Két héten belül már állásinterjún voltam. Most már négy hónapja dolgozok jelenlegi helyemen. Nagyon szeretem. Köszönöm a segítő támogatást!" (Dominik, 27 éves, Zalaegerszeg)


6. Össze vagyok zavarodva.

Nem tudom merre tovább csak azt érzem, hogy nem jó, ahogy van. Tudnál segíteni? - így indult a közös munkánk, ami mostanra sikeresnek mondható.

"Szilvit régebb óta ismertem egy tornacsoportból, mindig nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak láttam.

Amolyan bizalmat sugárzott, aztán egyszer hallottam a helyi tévében. Interjút adott az önfejlesztésről.

Abban az időszakban éppen nem éreztem jól magamat a bőrömben, 50 évesen tört rám, hogy nem jó helyen vagyok! Na, de mit kezdjek magammal 50 felett főleg, hogy 30 évig egy terülten dolgoztam?

Hetek óta gyötört a kérdés, hogy váltsak, ne váltsak, vagy változtassak valamin? Aztán jött az ötlet, hogy ráírok Szilvire.  Ő azonnal reagált és megbeszéltünk egy találkozót. Nagyon vártam a találkát, mert éreztem, hogy most erre van szükségem. Természetesen kicsit tartottam is Tőle, hogy mit gondol rólam, vajon mi a baj velem?

Már az első percekben éreztem, hogy jó döntést hoztam, Szilvi teljesen értette, hogy miről is beszélek. Türelmesen meghallgatott, pedig ömlött belőlem a szó.

Mit kaptam ettől a beszélgetéstő? Egy nagy adag önismeretet, felmerül a kérdés, hogy csak most ismertem meg magamat? Nem, sok mindennel tisztában voltam, de nem akartam vele szembenézni. Hát bizony néha fájt, nagyon fájt az igazság, de a végére megkönnyebbültem.

Megfogalmaztuk, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy egyensúlyba kerüljön az a bizonyos életkerék.

Kaptam házi feladatot is, ami a belső motivációimat rangsorolta, ami segített a váltás kérdését is eldönteni.

És nem utolsó sorban egy adag önbizalmat, hogy merjem megfogalmazni, hogy mennyit is érek és milyen feltételek biztosítása mellett tudok boldogan dolgozni." (50 éves hölgy Zalaegerszegről)
Vissza az előző oldalra!
azÉNtanodam.hu - Magyar