MOST KÉREK IDŐPONTOT

Elérhetőségek

azÉNtanodam.hu

Cím: 8991 Teskánd,
Petőfi 80.
Telefon: 36304002610
E-mail: info.tothszilvia@gmail.com


Vélemények


Milyen kéréssel/kérdéssel fordultak eddig hozzám? Íme pár sikertörténet a sok közül:

1. Vélemények soránt egy csodás üzenettel kezdem, amit egyit tréningem résztvevője írt nekem a tréning utáni második napon. Ilyenkor mindig megfogalmazom, hogy ezekért a dolgokért érdemes tenni.


2. Kell egy főállás nekem. Nem bírom már a vállalkozói lét bizonytalanságát. Igen, de már most rosszul vagyok a kötöttségtől, ami vár rám az alkalmazotti  lét során.

Talán e fenti két sor foglalja össze legjobban annak a dilemmának a súlyát, amivel egyik kedves hozzám forduló ügyfelemmel dolgoztunk. Ugyan az út hosszú volt, de eredményre jutottunk. Az alábbi visszajelzést adta.

"Szilvi, hihetetlen érzékkel dolgozol a megértő, türelmes, és szigorú, cselekvésre lelkesítő hangnem között. Mindig tudod, hogy melyiket kell használnod, ami engem előre lendít az elakadásom útján. Ezen eszközökkel zökkentesz ki a mókuskerékből.

Remekül bánsz a kérdésekkel. Mindig jókor teszed fel, a jól irányzott kérdést. Ezzel terelgetsz, míg magam fel nem ismerem, hogy mit kell tennem.

Szilvi te egy nagyszerű társ vagy az önismereti utamon. Köszönök mindent!" (39 éves hölgy, Zalaegerszegről)


3. Nem találok állást. Egy cég sem válaszol a jelentkezésemre. Mintha el sem olvasnák.

"Már két hónapja eredmény nélkül kerestem számomra megfelelő állást, amikor anyu javasolta, hogy vegyük igénybe szakember segítségét. Szilvit a család régóta ismerte és tudtuk jól, hogy nagy tapasztalattal rendelkezik.

Egy délután találkoztunk, amikor kb két órás beszélgetésbe kezdtünk, ami nagyon hatékony volt. A végére összeállít a folyamat, ami eredményt is hozott nagyon rövid idő alatt. 

Az önéletrajzomat a megcélzott cégek arculatára szabtuk, majd egy tökéletes motivációs levelet írtam. Természetesen Szilvi átnézte. Aztán indulhatott is az újabb felvonás az álláskeresésben. De ezt más sokkal tapasztaltabban, magabiztosabban tettem. A siker nagyon gyorsan jött is. Két héten belül már állásinterjún voltam. Most már négy hónapja dolgozok jelenlegi helyemen. Nagyon szeretem. Köszönöm a segítő támogatást!" (Dominik, 27 éves, Zalaegerszeg)


4. Össze vagyok zavarodva.

Nem tudom merre tovább csak azt érzem, hogy nem jó, ahogy van. Tudnál segíteni? - így indult a közös munkánk, ami mostanra sikeresnek mondható.

"Szilvit régebb óta ismertem egy tornacsoportból, mindig nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak láttam.

Amolyan bizalmat sugárzott, aztán egyszer hallottam a helyi tévében. Interjút adott az önfejlesztésről.

Abban az időszakban éppen nem éreztem jól magamat a bőrömben, 50 évesen tört rám, hogy nem jó helyen vagyok! Na, de mit kezdjek magammal 50 felett főleg, hogy 30 évig egy terülten dolgoztam?

Hetek óta gyötört a kérdés, hogy váltsak, ne váltsak, vagy változtassak valamin? Aztán jött az ötlet, hogy ráírok Szilvire.  Ő azonnal reagált és megbeszéltünk egy találkozót. Nagyon vártam a találkát, mert éreztem, hogy most erre van szükségem. Természetesen kicsit tartottam is Tőle, hogy mit gondol rólam, vajon mi a baj velem?

Már az első percekben éreztem, hogy jó döntést hoztam, Szilvi teljesen értette, hogy miről is beszélek. Türelmesen meghallgatott, pedig ömlött belőlem a szó.

Mit kaptam ettől a beszélgetéstő? Egy nagy adag önismeretet, felmerül a kérdés, hogy csak most ismertem meg magamat? Nem, sok mindennel tisztában voltam, de nem akartam vele szembenézni. Hát bizony néha fájt, nagyon fájt az igazság, de a végére megkönnyebbültem.

Megfogalmaztuk, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy egyensúlyba kerüljön az a bizonyos életkerék.

Kaptam házi feladatot is, ami a belső motivációimat rangsorolta, ami segített a váltás kérdését is eldönteni.

És nem utolsó sorban egy adag önbizalmat, hogy merjem megfogalmazni, hogy mennyit is érek és milyen feltételek biztosítása mellett tudok boldogan dolgozni." (50 éves hölgy Zalaegerszegről)
Vissza az előző oldalra!
azÉNtanodam.hu - Magyar